BKO L-Kids

Voor-, na- en buitenschoolse Kinderopvang "L-kids"

Deze gaat door in de lokalen van de vroegere middelbare school, Dorpsstraat A2/2, te 3210 Lubbeek en wordt georganiseerd door de gemeente.
Tijdens de schooldagen kunnen uw kinderen er terecht vanaf 07.00 uur ‘s morgens tot 19.00 uur ’s avonds. Ook op snipperdagen en tijdens de vakantie is L-kids geopend. De begeleiding gebeurt door kinderbegeleidsters onder toezicht van een coördinator.

De opvang stopt om 08.30 uur. ’s Avonds is er toezicht op school tot 16.10 uur (vrijdag 15.20uur), daarna begint de opvang door L-kids tot 19.00 uur.
Op woensdagmiddag blijven de kinderen onder begeleiding van de leerkrachten tot 11.55 uur op school waarna zij naar L-kids kunnen.
Voor vragen en opmerkingen kan u zich wenden tot de verantwoordelijken.
Alle kinderen die naar de buitenschoolse opvang komen, moeten een badge aan de schooltas hebben. Deze badge kan je verkrijgen door het online inschrijvingsformulier in te vullen op de website van de gemeente Lubbeek.

Marijke Sué ( coördinator)
Gellenberg 16
3210 Lubbeek

Adres opvang:
Dorpsstraat 2B
3210 Lubbeek

Dienst administratie
Ma-Vrij 9u-12u, behalve op woensdag tot 11 u.
016/25 66 98 ( ook opvang )

www.lubbeek.be/product/229/buitenschoolse-kinderopvang

SAMEN > BKO L-Kids / Reglement / Schoolteam / Schooluren / Leerlingenraad / schoolraad / Oriëntatie wereld / Ouderraad / Parochie / SG Hageland / Privacy

Home | © 2019 - Sint-Martinusbasisschool | Webmaster: Juf Liesbeth